Jeg blev lige nødt til at lave et lille indlæg, for jeg har poppet vilde ris, og det er altså vildt lækkert. De bliver helt sprøde og lækre og slet ikke hårde.
Jeg skal bruge dem i dag som sprødt drys på en salat, men ellers er de lækre som drys på suppe eller gryderetter. Alle steder, hvor man gerne vil have et sprødt og lækkert drys. Geniale som en lidt sundere snack.
Ingredienser
olivenolie
vilde ris – jeg brugte ca. ½ dl.
Kom en gavmild mængde olivenolie i en gryde – der skal være olie over hele bunden – og gryden skal være stor nok til, at risene kan ligge i ét lag.
Varm olien op, men pas på, den ikke bliver for varm. Den skal syde om en tandstik.
Kom risene i og lad dem stege i olien i få minutter. De begynder at poppe lige med det samme.
Når alle risene er poppet og gyldne tages de op og drypper af på køkkenrulle.
Drysses med groft salt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.