Lækkert tilbehør til grill-middagen. Laves i god tid og serveres lune eller kolde. Så er der god tid til at hygge om grillen i haven 🙂
Jeg har brugt fine nye danske kartofler lige gravet op af jorden, og de smager virkelig godt på denne måde.
Ingredienser – 8 personer
2 kg. nye danske kartofler
1½ dl. god olivenolie
½ dl. balsamisk blommeeddike – eller eventuelt en æbleeddike
2 tsk. sennep
1 finthakket rødløg
½ dåse revet peberrod
salt og friskkværnet peber
Kartoflerne skrabes og skæres i små mundrette bidder.
Bring dem i kog. Tilsæt en gavmild mængde salt og lad dem koge i 5 minutter.
Hæld vandet fra og lad dem stå med låg på i 10 minutter – ikke på komfuret.
Pisk alle ingredienser til dressingen sammen, og hæld den over de varme kartofler.
Serveres lun eller kold.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.