Kategorien til koldskål er lidt svær at finde, så den har fået lidt forskellige, for koldskål spises vel sådan lidt over hele dagen her i sommerperioden.
Jeg synes, det smager virkelig godt, men jeg er ikke så begejstret for at spise flydende mad. Suppe-opskrifter er der vist også kun en enkelt af på bloggen… Det bliver for sjasket for mig, men jeg har forsøgt at rette lidt op på det ved at vende piskefløde i min koldskål, så synes jeg konsistensen bliver bedre – og smagen 🙂
Jordbærrene kunne man blende i. Jeg har valgt at skære dem i små stykker og vende dem i. Som drys har jeg brugt honningristede nødder. Fabriksfremstillede kammerjunkere er ikke i høj kurs her i huset, og de honningristede nødder smager fantastisk på.
Jeg har sødet min koldskål med kokospalmesukker, så kan Teen på paleo også få koldskål. Man kan erstatte det med det sødemiddel, man foretrækker. Hvis man vil bruge almindeligt hvidt sukker, erstattes det i forholdet 1:1.
Ingredienser – 4 personer
2 past. æggeblommer
korn af 1 polynesisk vaniljestang
2 spsk. kokospalmesukker
revet skal af ½ øko citron
saft af 1 citron
1 l. kærnemælk
2½ dl. piskefløde
500 g. jordbær
gerne honningristede nødder til drys
Pisk æggeblommer lyst og skummende med kokospalmesukker, citronskal og vanilje.
Pisk kærnemælk og citronsaft i.
Pisk fløden til let skum og rør det forsigtigt i.
Rens jordbærrene. Skær dem i små stykker og kom dem i.
Serveres koldt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.