Godt alternativ til kammerjunkere på en paleo-venlig koldskål, lækkert drys på yoghurt eller skyr, på en trifli, en æblekage… eller pynt på en kage måske. Der er mange muligheder, men én ting er sikkert, det smager fantastisk. Det var noget svært at have til afkøling på køkkenbordet uden bare at hælde ned 🙂
Her kan man bruge de nødder, man godt kan lide. Teen kan bedst lidt mandler og cashewnødder, så det er dem, jeg har brugt. Man kunne også komme forskellige kerner i.
Nødderne har jeg kørt igennem min råkostmaskine med skiveindsatsen. Man kan også bare hakke dem groft med en kniv.
De er ristet gyldne på en tør pande, inden honningen er kommet på, så de er virkelig smagfulde.
Ingredienser
75 g. mandler
75 g. cashewnødder
2 spsk. honning
Nødderne skæres i skiver eller hakkes groft.
De ristes på en tør pande til de er gyldne.
Honningen kommes på, og der røres rundt.
Ristes under omrøring til blandingen er gylden.
Hældes ud på et stykke bagepapir og spredes godt ud.
Så skal det bare køle ned, og så er det lækreste drys klar til at blive spist 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.