Jeg har meget ventetid i køkkenet i dag, og så kan man jo godt lige bikse et kageforsøg sammen 😀
Jeg havde glemt et løfte til Teen om at lave en muffin uden kakao og chokolade – der også er paleo-venlig – men det har jeg så fået rettet op på i dag. Da de var et forsøg, har jeg ikke brugt min egen vaniljepulver, men den Urtekram har lavet. Jeg er lidt nærig med min egen 😉
De er blevet super lækre. Bløde og søde og med god smag af vanilje. Jeg har kommet kanel i mine muffins. Det bidrager med lidt sødme, men kan sagtens undlades.
Man kan tilsætte 3 spsk. kakao til dejen. Så får man en chokolademuffin helt uden “sukker” fra andet end banan.
I dag er der ikke kommet topping på mine muffins, men jeg vil tro, at de må være lækre med mørk smeltet chokolade på toppen 😉
Ingredienser – 10 muffins
150 g. mandler
2 tsk. vaniljepulver
1 spsk. kanel
3 æg
150 g. banan
50 g. blødt smør
50 g. Sukrin gold
1 tsk. bagepulver
Mandler, vaniljepulver og kanel køres i foodprocessoren, til mandlerne er helt findelt.
Resten af ingredienserne kommes i.
Køres til en ensartet dej. Det tager kun et øjeblik.
Fordeles i 10 muffinsforme.
Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Afkøler på rist.
Tanja skriver
Hej lene
Tanja skriver
Kan jeg erstatte sukrin gold med andet
Spisestuen skriver
Det kan erstattes af kokospalmesukker eller honning, så er de stadig paleo-venlige 🙂 Hvis det er lige meget med, om de er det, kan du bruge helt almindelig sukker i stedet 🙂
Hilsen Lene
Katharina Handberg skriver
Hej
Hvilken foodprocessor har du?