Lækker saftig kage med ananas.
Til eftermiddagshygge her på årets første skønne sommerdag 🙂
Jeg har kommet glasur på min kage. Den ville være rigtig lækker med smeltet mørk chokolade på toppen, men jeg kommer så tit chokolade i mine kager, så i dag skulle det være anderledes 🙂 – og så kan der jo altid komme chokolade på en anden gang 😉
Ingredienser
200 g. sukker
3 æg
100 g. blødt smør – mit har været en kort tur i microovnen.
300 g. ananas
saft af ½ citron
300 g. hvedemel
100 g. kokosmel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Glasur
150 g. flormelis
2-3 spsk. appelsinsaft
Drys
kokosmel
Sukker, æg og smør piskes hvidt og blødt.
Ananas findeles med citronsaft i blender eller foodprocessor.
Ananasmos røres i.
Hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen.
Dejen hældes i en smurt springform.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Køler af på en rist.
Til glasuren røres flormelis med appelsinsaft og bredes ud på kagen.
Drys med kokosmel.
lene skriver
hvilken størrelse form bager du ananas kagen i
Lene skriver
Kan man bruge ananas fra dåse