Varm kakao – uhmm – blødt, rundt og lidt sødt.
Emmas kakao er sødet med Sweet Drops med smag af English Toffee, for det kan hun godt lide. Mit eget krus, må jeg indrømme, er sødet med en enkelt teske hvidt sukker – det kan jeg altså bedst lide 😉 men til teen-pigen på paleo-kost er steviadråberne fantastiske.
Jeg har brugt min gode kakao fra Valrhona, der ubetinget og uden sammenligning er den bedste kakao, jeg har smagt, og så har jeg lavet den på sødmælk, for det synes jeg smager bedst. En klat flødeskum og et lille drys kakao på toppen, så er der dømt hygge 🙂
Ingredienser
3 dl. sødmælk
1 spsk. kakao
4 dråber Sweet Drops med smag af English Toffee
Pisk ingredienserne sammen i en gryde.
Varmes op under omrøring til lige under kogepunktet.
Hældes op i et krus og serveres med flødeskum.
Og så får I lige et billede med af min aftensmad i dag. Jeg skal faste i morgen, og så er det godt med et måltid med protein og fedt.
Der er 1 avocado og tunsalat af 1 dåse tun med dressing rørt af skyr, chilipulver og hakkede syltede chili og grøntsagsfladbrød til.
Det er sådan noget mad, jeg fungerer rigtig godt på 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.