I dag er så nok en af de dage, hvor det tager længere tid at rydde op efter madlavningen end at lave maden 🙂
Morgenmaden sprang jeg over i dag og til frokost gik der lige lidt rebel i mig, og der blev guffet grovboller med ost. Uhh, det var godt. Brieost med rød peber og en fed Riberhus med sennep. Der gemte sig også et glas blomme-æble syltetøj i køleskabet 🙂 Det er første gang jeg har prøvet ost med sennep, og det var ikke nogen dårlig oplevelse. Med sådan et par boller blev bunden lige lagt til nogle timer i haven. Der var ikke så meget at komme efter. Lidt vissent skulle pilles væk, enkelte mælkebøtter og så et bjerg af bøgeblade. Jeg elsker min bøgehæk det meste af året, men lige her i foråret, hvor den smider alle bladene, er den en smule bøvlet. Jeg tænker, at jeg skal have kameraet med i haven inden længe, for alting pibler op af jorden, og der er flere stauder der blomstrer.
Aftensmaden blev blomkålsris med edamame bønner, tun og kapers. Det er en yndlings-ting at bruge blomkålsris sammen med tun og så tilsætte forskellige andre ting. Og med et stort glas friskpresset orange juice til, blev det en noget lækker middag.
Desserten tog også kun et par minutter. Den bestod af græsk yoghurt med friske jordbær, tørrede blåbær og rabarbersirup. Den rabarbersirup er så lækker – også til friske jordbær 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.