Jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg har tænkt, og jeg har brugt mange timer i køkkenet i dag, for jeg VIL kunne lave en lækker chokoladekage med topping, som teen-pigen på stenalderkost også kan spise, og det er lykkedes – ikke kun godt, men rigtig godt. Det er en lækker kage. Svampet, blød og lækker.
Jeg har lavet en cream cheese topping – også uden sukker – og den har fået sit eget indlæg, for den kan jo puttes på andre kager også 🙂
Jeg pønser lidt på en chokolade topping, men det bliver en anden dag 😉
Ingredienser – 10 styk
100 g. mandler
50 g. kokosmel
korn af 1 vanillestang
3 æg
150 g. banan
50 g. blødt smør
75 g. honning eller kokospalmesukker
4 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
Mandler, kokos og vanillekorn kommes i foodprocessoren og findeles.
Kom resten af ingredienserne i.
Køres til en ensartet dej. Det tager kun et øjeblik.
Fordel dejen i 10 muffins forme.
Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Afkøler på rist.
Hanne Lund Jeppesen skriver
De ser godt nok spændende ud Lene. Jeg vil forsøge mig med opskriften. ( Er ingen bage ørn)
Min mand er diabetiker, så det må lige være noget for ham, da hans sukkertal bliver meget påvirket af selvfølgelig sukker, men også hvedemel.
Det er i øvrigt en fantastisk spændende side (Y)
Spisestuen skriver
Det kan du roligt gøre, for de er så nemme, så det skal nok gå godt 🙂
– og tusind tak 🙂
Hilsen Lene
Tanja skriver
Hej lene
Sidsel skriver
Virkelig spændende side det her
Sarah skriver
Husk der er frugt sukker i bananer
Louise skriver
De er super gode og nemme at lave jeg brugte 1 tsk vaniljepulver i stedet for vaniljestang, og de blev rigtig gode
Hei skriver
Øhh honning er da også sukker?