Der er snart indflytterfest hos Spisestuen.dk 😀
Jeg blev færdig med at redigere alle billederne for et par dage siden, og lige siden har jeg tilbragt alle mine vågne timer med at rette mine gamle blogindlæg til, så det hele passer sammen – puusstt… jeg har været produktiv det sidste halve år, men det er et rigtig nørde-arbejde, der lige passer til mig.
Aftensmaden her et det første, jeg har fået at spise i dag ud over kaffe og danskvand. Pludselig var det blevet mørk og klokken temmelig mange, så skønt med noget god mad her til aften. Derfor er der heller ikke så mange billeder af processen i dag, for det gik noget hurtigt i køkkenet, så jeg kunne komme tilbage til computeren.
Jeg har lavet blomkålsris til. Bare fordi, jeg er vild med dem, og synes det er bedre end almindelige ris til. Blomkål og karry passer fantastisk sammen. Blomkålsrisene har fået lidt chiliflager i dag.
Ingredienser
500 g. kyllingebryst uden skind og ben
1 løg – grofthakket
4-5 gulerødder skåret i mindre stykker
3 porrer skåret i mindre stykker
1 rød peber skåret i mindre stykker
2 tsk. karry
2 tsk. gurkemeje
½ stødt koriander
2½ dl. piskefløde
salt og friskkværnet peber
Kyllingen brunes på panden i smør og olivenolie.
Løgene hakkes groft og steges med et par minutter.
Der kommes krydderier på, der lige steger med nogle sekunder.
Hæld en smule vand – ca. 1 dl. – ved.
Læg låg på og skru ned for varmen. Retten småsimrer 1-1½ time.
Gulerødderne kommes på og koger med i 5 minutter.
Porre, peberfrugt og fløde kommes i og retten koger ind nogle minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.