Jeg har kigget mig lidt omkring og googlet en del. Jeg har aldrig lavet whiskysovs, men tænkte, at den ville egne sig godt til de hjemmegjorte pommes og den gode bøf nytårsaften. Jeg kom så i tanke om, at min gode veninde tit laver whiskysovs og har fået opskriften af hende. Tak Jeanette <3
Det er en lækker og kraftig sovs. Den er super nem og hurtig at lave, og der er masser af smag i. Super lækker til en god bøf eller hakkebøf.
Ingredienser 6 personer
2 dl. barbecuesovs – gerne den fra Kraft
5 dl. piskefløde
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
½ tsk. peber
2 tsk. rosmarin
1 bouillonterning – okse eller kalve
4 spsk. whisky
Alle ingredienser på nær whisky kommes i gryden.
Koger igennem 2-3 minutter.
Kom whisky i til sidst og server.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.