I denne weekend er der lavet nyt værelse til teenageren. Vi startede fredag aften, så der blev bagt en pænt stor fredagskage denne gang. Jeg bagte sirupskage. Så der har været kage til hele weekenden 🙂
Fredag blev det til forskelligt til aften. Der var en rest lasagne til teenageren, og så var der lidt af hvert i køleskabet. Det blev til et par tallerkner med:
½ æggetortilla med avocado, tun og oliven. Veggie sandwich med flødeost, røget laks, peberrod og kapers – herrelækkert måltid.
Lørdag fik jeg for første gang i et par år, tror jeg, bagt et helt hvidt franskbrød uden skygge af fuldkorn i. Så til frokost var der rugbrød med æg, benfri sild og kapers og et stykke franskbrød med røget laks og karse. Til aften – som der ikke er noget billede af – fik vi hakkebøffer med spejlæg og ovnbagte rodfrugter.
I dag startede vi dagen (sådan ved middagstid) med chia-grød toppet med blåbærsylt. Det giver rigtig god mæthed i lang tid, så ingen frokost i dag, men et lækkert måltid til aften bestående af kyllinge-spinat frikadeller med blomkålsris og stuvede porrer. De stuvede porrer lavede jeg bare ved at komme 4 rensede og snittede porrer i en gryde sammen med 2½ dl. piskefløde og koge det ind i 5-7 minutter.
Der var en rest chokolade sovs i køleskabet fra i onsdags, så da vi lige måtte i byggemarkedet i eftermiddag, smuttede vi lige ind i en Netto på vejen og købte jordbær og is med hjem. Det blev en ret lækker, hurtig og nem dessert.
Værelset er færdigt. Teenageren er glad – og så er alle glade <3
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.