Endnu en ret fra julefrokost-bordet, og en af de få retter med kød i.
Man kan sagtens bruge en almindelig hvid marineret sild, men jeg kan bedre lide de mere krydrede sild, og Matjesfileterne er rigtig gode.
Server sildesalaten på godt rugbrød med rå løg og hårdkogte æg. På billedet har jeg lige blandet salaten. Når den har stået og trukket, bliver den lidt mere rød i farven.
Ingredienser
200 g. kryddersild
100 g. rødbeder
½ æble
3 spsk. kapers
1½ dl. mayonnaise
½ dl. creme fraiche
friskkværnet peber
Skær sild, rødbeder og æble i små tern.
Bland det i mayonnaisen sammen med creme fraiche og kapers.
Karen skriver
Er det rå rødbeder eller syltede?
Karin skriver
Ja det er syltede rødbeder. Og kom også finthakket løg og syltede agurk i der gør den mere lækker
Karin skriver
Hej prøv at komme syltede agurk ()tern små)
Det er meget bedre