Jeg kom hjem med granatæbler i fredags. Jeg elsker smagen, men synes de er pænt trælse at spise med “kerner” i, så jeg har prøvet at lave juice med granatæble i dag, og det smager helt fantastisk.
Denne er med granatæble, gulerod, appelsin og lidt ingefær. Lækker og frisk juice, der er sådan orange/lyserød i farven.
Ingredienser – ca. 2 dl. færdig juice
½ granatæble
1 stor gulerod
1 appelsin
1 lille stykke ingefær
Skrab/bank/pres kernerne ud af granatæblet og kom det i juiceren sammen med resten af ingredienserne.
Serveres kold med isterninger.
Morten Andreasen skriver
Jeg har haft lidt samme udfordring med granatæbler: Jeg elsker dem, men har sjældent tid til at pille dem. Men nu har jeg købt en citruspresser, sådan en gammeldags tyrkisk håndkraftsmaskine, der maser en halv appelsin eller granatæble på under fem sekunder og er let at gøre ren. Jeg købte den af en fyr på DBA, der selv importerer dem fra Tyrkiet, så nu skal jeg have granatæblejuice til morgenmad hver dag!