Det var grønne asparges, der var i køleskabet i dag, men det kunne være andre grønsager, man godt kan lide – eksempelvis peberfrugter, løg, champignon, porre, squash eller andet.
Jeg har kommet hytteost i som “væske” – også for at få proteinindholdet op, og det fungerer rigtig fint, både med hensyn til konsistens og smag.
Serveret med ferskrøget laks og avocado. Bare fordi, at jeg er vild med begge dele.
Sund og god bund lagt til efterfølgende guf til kvartfinale i kvindehåndbold: Danmark – Tyskland med sejr til Danmark på 31-28. Og med det er jeg SÅ klar til fastedag nr. 17, som skal bruges på at planlægge mad til julefrokost.
Ingredienser – 2 personer
4 æg
100 g. hytteost
100 g. grønne asparges – renset vægt
100 g. ferskrøget laks
1 avocado
Asparges steges et par minutter på panden i lidt kokosolie.
Æg piskes sammen med hytteost og hældes over.
Når æggemassen har sat sig “klappes” omeletten sammen.
Steger et par minutter på hver side.
Serveres lun med laks og avocado.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.