Jeg har så lige fundet ud af, at bloggen rent faktisk har ½ års fødselsdag i dag. En af mine søde med-madbloggere Låvise fra Låvises Mad startede sin blog præcis samme dag, og så kom jeg jo i tanke om det, da jeg så hendes fine opslag med, at hun gav kage. Det kan jeg så ikke nå i dag, men en lækker reste-middag har jeg da fået stablet på benene.
Jeg har stadig noget tilbage af den ørred min veninde kom med, så jeg har lavet ørredsalat. Jeg har ikke lavet en egentlig opskrift. Det er ment som inspiration.
Det er serveret på salat med kogt æg og tomat, og med et par veggie sandwichboller til. Super lækkert restemad.
Jeg har rørt en dressing af mayonnaise og græsk yoghurt, ca. halv af hver.
Der er rørt finthakket løg, rød peber og kapers i.
Ørreden er plukket i mindre stykker og forsigtigt vendt i.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.