Så kommer her lige et sundt indslag til guf-fadet – kanelkugler – på basis af dadler og cashewnødder. Enkle og lækre kugler, der er trillet i hakkede hasselnødder.
Nu er det ret svært at beregne hvor mange nødder, der skal hakkes til at trille i. Jeg får altid hakket for mange, men gemmer resten i en frysepose i køleskabet, og så kommer de i næste gang jeg bager stenalderbrød.
Ingredienser
200 g. cashewnødder
200 g. dadler
3 spsk. honning
1 spsk. kokosolie
½ tsk. vanillepulver
1 spsk. kanel
Trilles i hakkede nødder. Jeg har brugt hasselnødder.
Kom cashewnødder i foodprocessoren.
Kør til de er helt findelt.
Kom dadler i og kør til det er helt findelt.
Kom resten af ingredienserne i, og kør et par minutter til massen samler sig.
Tril til kugler, der trilles i hakkede hasselnødder.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.