Lækker, frisk og sund salat som tilbehør til kød eller kylling. I dag som tilbehør til pulled chicken sammen med kartofler og sovs. Kartoflerne springer jeg dog helst over, så ingen kartofler på min tallerken.
Ingredienser 6 personer
1 blomkål
1 bundt grønne asparges
200 g. grønne sojabønner – eller edamamebønner
2 porrer
1 håndfuld vilde ris – købes i Føtex, Bilka eller helsekostforretninger – eks. netspiren.dk
Dobbelt portion citron-hvidløgsdressing
Blomkålen rives groft.
Kommes i et dørslag og overhældes med en kande kogende vand.
Porrerne skæres ud i små stykker, og overhældes ligeledes med kogende vand, og kommer derefter en kort tur i koldt vand, så beholdes den fine grønne farve.
Asparges skæres i mindre stykker og koges i letsaltet vand i 3 minutter. Hovederne kommes kun med det sidste minut. Aspargesstykkerne kommes også lige en tur i koldt vand, når de er kogt.
De vilde ris koges efter anvisning på pakken.
Edamamebønner/sojabønner tøes.
Alle ingredienser blandes sammen og dressingen hældes over.
Salaten serveres kold, men er også lækker som en lun salat.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.