Jeg har fået en idé af en af mine søde læsere – Tina Andreasen – der lavede appelsinsirup en dag. Det måtte jeg også prøve. Det skal bruges på desserten i aften – appelsintrifli – ellers tænker jeg, at det er lækkert på pandekager, æbleskiver, lagkage (smøres på bundene), skyr eller andet. Det smager helt fantastisk. Intens appelsinsmag, der skal bruges på min appelsintrifli i aften.
Frisk appelsinsaft kan selvfølgelig også bruges. Jeg har brugt en lille juice fra Pure. Jeg synes, de er lækre. Måske man skulle prøve at lave ananassirup en dag?…
Jeg glemte at si juicen, så jeg siede siruppen, da den var kogt.
Ingredienser til ca. 1½ dl. appelsinsirup
2½ dl. appelsinjuice
100 g. sukker
Juicen sies og hældes i en gryde sammen med sukker.
Koger ind uden låg under jævnlig omrøring i 15-20 minutter.
Hældes på glas.
Opbevares på køl. Har holdbarhed på ca. 14 dage.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.