Vi fik blandt andet and juleaften. Friskslagtede dejlige ænder købt hos Fåborgvejens Slagter. Der var indmad med i poser. Leverne tænkte jeg, at man måtte kunne gøre noget godt med, så dem har jeg prøvet at lave andepaté ud af.
Det er nemt og hurtigt. Og hvis man er mere glad for kød end mig, også rigtig lækkert. Serveret på godt rugbrød med cornichoner og syltede grønne chili. Og jeg har smagt på det, og det er ikke noget for mig. Når mine præferencer for kød strækker sig til kylling, smager det bare alt for meget af kød for mig.
Ingredienser
250 g. andelever
1 løg
2 fed hvidløg
1/4 tsk. stødt koriander
½ tsk. tørrede chiliflager
salt og friskkværnet peber
75 g. smør
Befri andeleverne for sener.
Hak løg og hvidløg fint og steg dem på panden i lidt smør til de er blanke og bløde.
Kom leverne på panden og steg dem til de lige præcis er gennemstegte.
Tag det hele af panden og kom det i foodprocessoren.
Kør til det er helt finthakket.
Kom smørret i og kør igen til en ensartet masse.
Kommes i en lille skål.
Tages ud af køleskabet ½ time inden servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.