Det er første gang, jeg har lavet pizzasnegle. Jeg laver sommetider små pizzaer eller pizzaboller, men i dag er de til en lille familie, der er lidt hårdt trængt, og gerne vil have pizzasnegle.
Der er ikke så mange billeder af processen, for jeg havde to timer, så der har været effektivt arbejde i køkkenet. De er ikke spor vanskelige at lave. Jeg havde en tomatsovs i fryseren. Man kan sagtens lave en hurtig tomatsovs, eller bare smøre dejen med tomatpure eller flåede tomater.
Ingredienser dej til 32 styk
6 dl. lunt vand
50 g. gær
1 tsk. salt
3 spsk. olivenolie
250 g. durummel
ca. 700 g. hvedemel
Fyld og top
tomatsovs
250 g. skinke i skiver
200 g. revet mozarella
Alle ingredienser til dejen kommes i røremaskinen. Vand og gær først.
Kom resten af ingredienserne i og kør til en smidig dej.
Hæver tildækket og lunt i ½ time.
Rulles ud til et rektangel, ca. ½ cm. tykt.
Smøres med tomatsovs i et tyndt lag.
Fordel skinkeskiverne på.
Rulles sammen på den korteste led.
Skær rullen ud i 32 skiver.
Læg på plade og lad hæve 20-30 minutter.
Drys med revet ost og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i 14 minutter.
Afkøles på rist.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.