Jeg havde et Hokkaido græskar (Jeg har faktisk to) liggende i køleskabet. Det har ligget der et par uger, og i dag prøvede jeg at skære det over for lige at se, om det kunne bruges, og det så fint ud, så jeg har forsøgt mig med et par opskrifter med græskar.
Jeg brugte det halve til græskarpandekager og tænkte at man nok også kunne putte græskar i muffins, så det prøvede jeg, og de er blevet ret gode. Jeg har muskat på ingrediens-billedet, og jeg kom det også i, men jeg synes, det er en tak for dominerende, så det undlader jeg nok en anden gang, men kanelen er rigtig god i. Se evt. græskarpandekager for fremgangsmåde til bagt græskar.
Ingredienser 9 styk
½ bagt Hokkaido græskar (ca. 150 gram)
100 g. mandler
3 æg
75 g. honning
1 tsk. bagepulver
(1/4 tsk. muskat)
1 spsk. kanel
god mørk chokolade til pynt
Mandlerne kommes i foodprocessoren og køres til de er helt findelt.
Resten af ingredienserne kommes i.
Køres til en ensartet dej.
Fordeles i muffinsforme. Sørg for at det er gode forme, der er behandlet godt, da dejen er uden fedtstof og kan hænge lidt i, ellers giv formene et pust med en bagespray.
Bages ved 180 grader i 25 minutter.
Kom lidt god chokolade på hver kage lige når de er kommet ud af ovnen, og smør chokoladen ud med en kniv, når den er smeltet.
Afkøles på en rist.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.