Jeg har en svaghed for grønne grønsager. De er pæne og så synes jeg bare, at de smager rigtig godt.
Jeg kom forbi noget wasabi i Netto for nogle dage siden, og så havde jeg et par dl. piskefløde tilovers fra en kage i dag. Det kom så til at indgå i denne ret. Det er blevet ret lækkert. Jeg har serveret blomkålsris til, for det er jeg bare helt pjattet med både varmt og koldt.
Ingredienser (2 personer)
200 g. rejer
1 bdt. grønne asparges
150 g. ærter
1 bdt. forårsløg
2 dl. piskefløde
3 spsk. soja
1-2 tsk. wasabi
1 spsk. limesaft (saft af ½ lime)
Aspargesene skæres ud i mindre stykker. Hovederne for sig.
Forårsløg skæres i skiver.
Varm lidt kokosolie op på panden og kom rejerne på.
Kog til væden er fordampet fra rejerne.
Kom fløde og asparges (det tykke af aspargsene) på panden og kog et par minutter under låg.
Kom ærter og aspargeshoveder i og kog igennem et par minutter.
Kom soja i retten.
Kom forårsløgene i og kog igennem et par minutter uden låg.
Rør wasabi ud i limesaften og rør det i.
Lise Worm Ibsen skriver
Det ser lækkert ud Lene,Wasabi er det en kryderi på tube hvor køber man det den ret du har lavet ser lækkert ud 🙂
Spisestuen skriver
Tak skal du have 🙂
Det er en grøn pasta af wasabi roden – den er stærk og minder om peberrod i smagen. Jeg har købt tuben i Føtex, men har også set dem i andre supermarkeder 🙂