De sidste par dage er der ikke sket så meget i køkkenet. Jeg har haft en lidt træls hovedpine, der ikke rigtig vil gå væk. Jeg er stoppet i næsen, og kan ikke rigtig lugte og smage så meget, så det er egentlig noget spøjst at lave mad, når jeg ikke kan smage det ordentligt til.
Jeg har så ikke trænet i går og i dag, men jeg er god ved min krop og sørger for, at den får noget ordentlig mad. Så tænker jeg også, at det går hurtigere med at blive rigtig frisk. Så frokosten i dag, der normalt mere er morgenmad, bestod af græsk yoghurt 2% rørt op med et par spiseskefulde proteinpulver med appelsin/ferskensmag og toppet med lidt frisk ananas og en lille håndfuld grofthakkede mandler. Det smager herregodt og mætter pænt længe. Og smagen kan man jo variere. Det er også lækkert med proteinpulver med vanillesmag eller citronsmag.
Aftensmaden i dag var frikadeller med blomkålsris. Helt old-school frikadeller, som teenageren elsker dem. Der skal et par kolde frikadeller med på madpakken i morgen med en skive nybagt rugbrød til at bide af og frisk grønt i stave.
Jeg lavede blomkålsris til, som er groftrevet frisk blomkål vendt i et par spiseskefulde olivenolie i en gryde i 3-5 minutter, så de lige netop ikke er rå. Det er så lækkert. I dag har jeg krydret dem med lidt tørrede chiliflager og lidt karry og gurkemeje.
Jeg fandt noget tomatsovs i fryseren, og så har jeg kogt lidt broccoli.
Det er hurtig og god mad.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.