Jeg har serveret fisken med kogte kartofler og sennepssovs, forskelligt tilbehør og rødkålssalat.
Der mangler lidt fotos i opskriften i dag. Det kan være svært at nå det hele, når huset er fyldt med gæster.
Jeg altså noget glad for det snack-fad, der røg med i kurven en dag i Inspiration, hvor jeg skulle have noget helt andet. Jeg har brugt det til tilbehøret i dag, og det er det helt perfekt til. På fadet er der: Finthakket rødløg, kapers, rødbeder i tern, peberrod og hakket hårdkogt æg.
Ingredienser
torskefilet
bacon i skiver
olivenolie til at dryppe med
Rul bacon om fisken. Jeg rullede 3 skiver om hvert stykke fisk.
Læg fisken på bageplade og sæt i ovnen ved 225 grader varmluft i 20-30 minutter. Mine fik lidt længere tid i dag, for der lå meget fisk på pladen, så man skal kigge lidt til dem. De skal helst blive brune og sprøde.
Sennepssovs
50 g. smør
6 spsk. hvedemel
½ l. vand eller fiskefond
½ l. piskefløde
2 fisketerninger (hvis der ikke bruges fond)
3 spsk. eddike
2 spsk. sukker
6 spsk. grov sennep rørt op af groft sennepspulver.
Jeg købte et pulver med grov sennep, som jeg rørte ud i vand. Af den færdige masse brugte jeg ca. 6 spiseskefulde.
Smelt smørret og rør melet ud i det.
Spæd med ½ liter vand og ½ liter piskefløde under omrøring.
Kom fisketerninger i (hvis der ikke bruges fond) og kog igennem et par minutter.
Kom eddike og sukker i.
Smag til med salt og fiskesennep.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.