Hurtig aftensmad i dag. Jeg skulle have fyldt noget energi indenbords, så jeg lavede en tortilla med lidt avocado og tomat til, og så en lidt spicy hjemmelavet ketchup.
Ingredienser (1 person)
1 bagekartoffel
1 lille løg (jeg brugte ½ almindeligt)
3 æg
3 spsk. minimælk
olivenolie til stegning
Løg snittes fint og kartoflen skæres i små tern. Steges i olivenolie på panden, til det er gyldent og kartoflerne er møre.
Pisk æg og mælk sammen, og hæld på panden.
Når æggemassen har sat sig, skal den vendes. Det gøres nemmest ved at lade tortillaen glide over på et fad eller et låg. Jeg bruger et stænklåg, det er perfekt til formålet.
Vend tortillaen tilbage på panden og giv den et par minutter, så den lige får lidt farve på den anden side.
Så er den klar til servering med lidt grønt eller godt brød eller måske begge dele.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.