Jeg har lavet pickles før, men det er ved at være mange år siden sidst.
Det er super lækkert til at lave remoulade af, og så smager det bare godt til stegt kød og kylling.
Jeg har fundet opskriften i Den grønne Syltebog. Jeg har ikke nær så mange forskellige grønsager i, men mængden passer og så har jeg lavet sennepssovsen præcis efter opskriften. Jeg har halveret opskriften.
Og så havde jeg faktisk købt friske grønne bønner. De var imidlertid ikke fine nok til at sylte, så jeg har kommet frosne bønner i.
Ingredienser
200 g. grønne bønner
200 g. gulerødder
200 g. blomkål
100 g. løg
½ l. eddike
250 g. sukker
50 g. mel
15 g. sennepspulver
1 tsk. karry
½ tsk. flydende atamon
Grønsagerne skæres ud i små stykker.
Gulerødderne koges et par minutter i vand.
Alle grønsager koges i eddiken i 2 minutter. Her er det lidt smart at lægge låg på. Det lugter noget skrapt, når eddike koger.
Grønsagerne tages op af eddiken.
Mel og krydderier udrøres i lidt kold eddike.
Kom sukker og melblandingen i eddiken, og kog sovsen igennem nogle minutter.
Grønsagerne kommes i igen og gives et opkog i sovsen.
Gryden tages fra varmen og atamon røres i.
Hældes på atamon-skyllede glas.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.