Der er lækre danske efterårsgrønsager i butikkerne.
Jeg elsker grønsager her i efteråret, og i går kom jeg blandt andet hjem med knoldselleri og et par store danske broccoli hoveder.
Så i dag blev aftensmaden selleribøffer med broccolimos , og så havde jeg også en stor bakke flotte champignon, som blev stegt på panden sammen med løg.
Resten af champignon/løgblandingen har jeg planer med i morgen. Der er en del tilbage.
Ingredienser
300 g. selleri – renset vægt
2 æg
50 g. revet ost
1 løg
1 tsk. salt
friskkværnet peber
1 spsk. fiberHUSK
Løget hakkes fint.
Selleri rives fint.
Kom resten af ingredienserne i og rør massen sammen. Jeg synes, det er nemmest at bruge hånden.
Dæk skålen og sæt den på køl ½-1 time.
Form 4 “bøffer” i hånden og steg dem – på hver side – i 10 minutter på panden i smør – eller hvad man nu godt kan lide at stege i.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.