Her er så lige en opdatering december 2013: Kakaopulver fra Valrhona er ubetinget – og uden lige – den bedste kakao at bruge. Det er så lækkert.
Det har været lidt svært at finde den rigtige etikette til den her. Jeg har nu sat den på dessert, for det er den lækker til, men i dag udgjorde den min aftensmad, og den mætter altså pænt meget. Hvis den serveres til dessert, synes jeg, at der er til to personer. Den er intens, fyldig og møglækker.
Ikke nogen ringe måde at spise avocado på.
Raw kakaopulver er lækkert og mildt, så hvis man bruger almindeligt kakaopulver, skal der nok kun to spiseskeer i.
Topping i dag var macadamianødder og banan. Det ville også være lækkert med friske bær på toppen og en klat flødeskum måske.
(Man kan også lave den bare med 1 avocado, 2-3 spsk. honning og 2 spsk. kakaopulver. Hurtigt og lækkert.)
Ingredienser
75 g. dadler
1 moden avocado
1 tsk. kokosolie
½ tsk. vanillepulver
3 spsk. raw kakaopulver
Dadlerne får en hurtig tur i foodprocessoren først.
Alle ingredienser kommes i en skål.
Finddeles med stavblender til en jævn og fin masse.
Zandra Henningsen skriver
Tak for din dejlige opskrift på rå chokolademousse. Den smager fantastisk.
MH
Zandra
Spisestuen skriver
Mange tak for skøn tilbagemelding Zandra 🙂 Jeg synes også den er ret fantastisk 🙂
Hilsen Lene