Disse kokos kugler var mit første eksperiment med “sundt guf”.
Kage, der ikke bliver bagt og uden mel og hvidt sukker (lige med undtagelse af vanillesukker). Kage, der kan spises med bedre samvittighed, og så smager det bare fantastisk.
Ingredienserne kan alle fås i supermarkedet.
Ingredienser
3 dl. cashewnødder
150 g. dadler
3 dl. kokos
4 spsk. kokosolie
3 spsk. kakao
3 tsk. vanillesukker
4 spsk. honning
et par spiskeskefulde vand til at regulere konsistensen med til sidst.
Kom cashewnødder i foodprocessoren og kør til de er findelt.
Kom dadler i og kør til de er helt findelt.
Kom resten af ingredienserne i – bortset fra vand – og kør til det er blandet godt.
Kom et par spiseskefulde vand i og kør igen, så massen samler sig. Det er lidt forskelligt, hvor meget vand der skal i.
Tril massen til valnødde-store kugler, der trilles i kokos.
Opbevares tildækket på køl.
Hanne skriver
Fedt med dine “how to do” billeder, så jeg kan se hvordan det skal gøres og se ud. Tak 🙂
Spisestuen skriver
🙂 Det er jeg rigtig glad for at høre.
Hav en god dag 🙂
Hilsen Lene