Jeg holder meget af vegetarretter. Specielt lavet på denne måde. Masser af grønsager og godt krydret.
Jeg har lavet en del retter med kikærter den forløbne uge. Det en fantastisk råvare. Super sund og så er den rigtig billig.
Jeg har toppet retten med fintsnittet frisk bladselleri og grofthakkede tørrede tomater. Friske tomater passer også fint til.
Ingredienser (til 3 personer)
et kvart savoykål
300 g. gulerødder – renset vægt
200 g. rosenkål – renset vægt
200 g. kogte kikærter
100 g. edamame bønner – eller grønne sojabønner
1 spsk. kokosolie
1-2 tsk. karry
½ tsk. gurkemeje
½ tsk. stødt koriander
½-1 tsk. chiliflager
2-3 spsk. shouy, tamari eller soja
2½ dl. piskefløde
kokosolie til at stege i
Skær gulerødder, rosenkål og savoykål i mindre stykker. Mål krydderier af og kom dem i en lille skål.
Varm kokosolien op og rist krydderierne kort.
Kom gulerødder og rosenkål i. Kom et par spiseskefulde vand på. Damp under låg i 5-10 minutter. Rør et par gange undervejs.
Kom savoykål, kikærter og piskefløde i. Kog igennem 3-5 minutter.
Kom edamamebønner i og varm igennem et par minutter.
Smag retten til.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.