Jeg lavede broccolimos den anden dag, og der var temmelig meget tilbage.
Det er så blevet til broccoligratin i dag. Det kunne bruges som selvstændig ret med salat til, hvis man kom en rest kylling eller kød i. Man kunne også bruge en anden rest mos: Rodfrugt- eller kartoffelmos.
Vi har fået det til “mors fiskepinde”, som er torskefilet skåret i mindre stykker, vendt i sammenpisket æg og dernæst rasp. Stegt i smør på panden. Og en råkostsalat af fintsnittet hvidkål og gulerod vendt med limesaft. Lime er rigtig lækkert til råkost.
Ingredienser
400 g. broccolimos
3 æg
lidt salt, friskkværnet peber
75 g. revet ost
Pisk mosen med æggene. Kom lidt salt og peber i.
Kom det i et lille ildfast fad.
Drys revet ost over.
Bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.