Rødbedebøffer serveret med sennepskartofler og en råkost af sommerhvidkål og gulerod overhældt med citronsaft.
Rødbedebøffer er en af mine absolutte yndlings-vegetarretter. Sund og billig mad.
Jeg mente at have peberrod i køleskabet. Det havde jeg så ikke, men det smager helt formidabelt med en stak revet peberrod på toppen.
Rødbeder farver helt vildt, så jeg har engangshandsker på, når jeg ordner dem.
Jeg plejer kun at komme et æg i, men i dag synes jeg farsen havde brug for to, eller også husker jeg måske forkert. Så to æg, selv om der kun er et på billedet.
Ingredienser
300 g. rødbeder (renset vægt)
1 bagekartoffel
1 løg
1 fed hvidløg
2 æg
2 dl. havregryn
1-2 tsk. salt
½ tsk. chili – eller peber
2 tsk. mild paprika
Riv rødbeder og kartoffel fint. Lad det dryppe af for væde. Kom det i en skål.
Hak løg og hvidløg fint og kom det i skålen sammen med resten af ingredienserne.
Rør farsen sammen og sæt på køl ½ – 1 time.
Formes til bøffer i hånden og steges i olie og smør på panden i 10 minutter på hver side.
marie skriver
Har lige lavet dem!
Og forventede at de smagte …. Specielt
Men de var virkelig fantastiske! Smagte super godt
Spisestuen skriver
Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂
Og du er ikke den første, der har tænkt sådan og er blevet glædeligt overrasket 🙂
God weekend 🙂
Christian Kronman skriver
Hvor mange mennesker er opskriften til?
Spisestuen skriver
I vores familie er der til 4 personer 🙂
sus skriver
Super gode, men mine bliver flade. Hvordan stiver du dine af så de holder på størrelsen?
mvh Sus
Spisestuen skriver
Hej Sus 🙂
Du skal bare dryppe rødbede/kartoffelblandingen godt af. Evt. trykke med bagsiden af en ske, så du får presset mere væske ud af det, så bliver det fint.
Hilsen Lene
Louise Holm skriver
Supe god og nem opskrifte
Cathrina Nielsen skriver
Jeg har lavet dem mange gange. De er altid gode.
Sanne skriver
Elsker dem imorgen skal vi ha dem for 4 gang