Lækkert tilbehør til stegt kød, kylling eller ovnstegte kartofler.
Agurken river jeg med min Moulinex fresh Express. Den er simpelthen guld værd. Slut med at rive huden af knoerne.
Jeg kom 1 fed hvidløg i, og der kan man jo komme mere i, hvis man ønsker det stærkere. Men husk, at smagen bliver mere gennemtrængende, når det står og trækker.
Ingredienser
1 agurk
1 fed presset hvidløg
ca. 2½ dl. græsk yoghurt
1 tsk. citronsaft
½ tsk. salt
friskkværnet peber
Riv agurken på et groft rivejern.
Bland alle øvrige ingredienser i en skål.
Tryk agurken fri for vand i et rent viskestykke.
Kom agurken op i dressingen og rør sammen.
Sæt på køl, og lad gerne trække et par timer, inden den spises.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.