Jeg kan godt se, når jeg kigger ned i min blog, at der er en del is-opskrifter i disse dage, men vejret er fantastisk. Temperaturen er ikke meget under 30 grader, så det er svært at lade være 😉
Intens solbærsmag og lækker blød is 🙂
Ingredienser
200 g. solbær
150 g. sukker
1 dl. vand
1 polynesisk vanillestang (eller to almindelige)
2 dl. piskefløde
Flæk vanillestangen og mas kornene sammen med lidt af sukkeret.
Kom solbær, vand, sukker, vanille og den tomme vanillestang i en gryde.
Bringes i kog og koges i ca. 5 min.
Hæld op i en skål og sæt til afkøling.
Tag den tomme vanillestang op og kom solbærmasse, citronsaft og fløde i blenderen. Kør til massen er helt findelt.
Frys ned på ismaskine.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.