Aftensmad i dag. Krydrede okseruller med tzatziki, ovnstegte kartofler og lidt frisk grønt. Lækkert på en dejlig sommer-solskins dag.
Kartoflerne er skrællet, skåret i mindre stykker og vendt i lidt olie. De har fået ca. 45 minutter ved 175 grader varmluft.
Frisk grønt var agurk, tomat og edamamebønner, og det var lækkert til den krydrede mad.
Ingredienser
500 g. hakket oksekød
1 æg
3 fed presset hvidløg
2 tsk. oregano
1 tsk. salt
friskkværnet peber
Kom alle ingredienser i en skål og rør godt sammen. Jeg bruger bare hånden, det er nemmest.
Formes til 8 små “ruller”, eller frikadeller eller som hakkebøffer, hvis man har lyst til det.
Steg dem på panden i lidt olie og smør.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.