Nem og hurtig aftensmad. Kødsovs med porre og spidskål serveret med perlespelt.
En paleo-venlig ret, hvis der ikke serveres perlespelt til.
Ingredienser
500 g. hakket oksekød
1 løg
1 dåse hakkede flåede tomater
tørret oregano
salt og peber
1 spidskål
2 porrer
Hak løget groft.
Skær spidskålen i små stykker.
Skær porre i små stykker.
Svits kødet. Tilsæt løg og svits med nogle minutter. Kom flåede tomater i. Krydr med oregano, salt og peber. Læg låg på. Lad simre en halv times tid.
Kom spidskål i. Rør godt rundt og lad simre under låg i 5-7 minutter.
Kom porre i. Rør godt rundt og lad simre under låg i 2 minutter.
Server med perlespelt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.