En vegetargryde med hvidkål krydret med karry. Jeg kom ca. ½ tsk. på af karry og gurkemeje og lidt mere chili, og det giver en god karry smag og varme fra chili uden at være for stærkt, men det kommer man bare i efter behag.
Jeg vil tro, at der er til to personer. Det kommer jo lidt an på, hvor sulten man er. Retten kan fint suppleres med et godt brød.
Ingredienser
300 g. hvidkål
100 g. edamamebønner (grønne sojabønner)
1 rød peber
50 g. perlespelt
gurkemeje
karry
chili
1 lille dåse kokosmælk
friskkværnet peber og shoy (eller salt)
Kog perlespelten efter anvisning på pakken. Skær hvidkål og peberfrugt i små stykker.
Svits hvidkål et par minutter i lidt fedtstof, gerne kokosolie eller smør.
Kom krydderierne på, og svits dem med et par minutter.
Kom kokosmælk på. Læg låg på og lad simre 8-10 min.
Kom peberfrugt og edamamebønner i, og varm igennem et par minutter.
Vend den kogte perlespelt i. Varm igennem og server.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.