Disse vegetarbøffer kræver lidt tålmodighed at få stegt, men de bliver super lækre. Hvis man taber tålmodigheden – og det er sket her – kan man også bare rode det hele rundt på panden og stege det.
Jeg har brugt røde ris, men det kunne sagtens være perlespelt, byg eller andet man har en rest af.
I dag blev det serveret med en salat af nye kartofler, asparges og radiser med senneps dressing.
Ingredienser
200 g. kogte røde ris
1 stor bakke champignon
50 g. hasselnødder
2 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. timian
3 æg (der er så desværre kun to med på billedet, men jeg kom tre i)
salt og peber
Skær champignon i små stykker og hak løg og hvidløg fint. Hak nødderne groft.
Svits champignon, løg og hvidløg på panden i lidt olivenolie.
Steg til væden er fordampet og det er gyldent.
Bland alle ingredienser i en skål.
Lægges med to skeer på panden og skubbes forsigtigt i facon. Steges i halvt olivenolie og halvt smør.
Steg dem i 6-8 min. på hver side. De vendes forsigtigt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.