Jeg elsker denne del af raw-food konceptet og laver flere slags brownie og kugler.
Denne er på macadamia nødder og med lakrids.
Man kan også trille kuglerne i kakao eller finthakkede nødder. Jeg har trillet dem i kokosflager og frysetørrede hindbær, der har været en tur i blenderen. Så er det lidt tøset og fint, og den lidt syrlige smag fra hindbærrene passer fint til resten.
Ingredienser
3 dl. macadamia nødder
150 g. dadler
4 spsk. raw kakao pulver
3 spsk. agave nektar
1 tsk. lakrids – raw liquorice powder fra Johan Bülow
1 spsk. kokosolie
1 dl. kokosflager – Nøddebazaren’s er super lækre
Til at trille i: Kokosflager og frysetørrede hindbær, eller kakaopulver, eller finthakkede nødder.
Kør nødderne i foodprocessor, til de er helt findelt. Kom dadlerne i og kør med.
Kom resten af ingredienserne i og kør til en ensartet masse.
Kom lidt kokosflager og frysetørrede hindbær i blenderen, og kør til det er findelt.
Tril massen til valnødde-store kugler.
Trilles i kokos/hindbær.
Lægges på et fad. Dækkes med film og opbevares på køl.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.