Disse er en af mine veninders yndlingssnack, så deraf navnet 😉
Lækre søde og bløde kugler uden dårlig samvittighed.. Denne del af raw-konceptet ELSKER jeg.
I dag har jeg trillet dem i hakkede mandler. De kan også trilles i kakaopulver.
Jeg har købt de små cellofanposer hos bagetid.dk, for jeg skal bruge nogle af kuglerne som gave til min søde veninde, der har passet min kat i ferien.
Ingredienser
200 g. mandler
150 g. dadler uden sten
3 spsk. rå kakaopulver
1 spsk. honning
1 tsk. vanillepulver
25 g. kakaosmør
ca. ½ dl. vand
finthakkede mandler til at trille i.
Kakaosmørret smeltes over vandbad.
Dadler kommes i foodprocessor først og findeles.
Resten af ingredienserne på nær vand kommes i.
Køres til det er helt fint.
Kom vand i, så samler massen sig.
Måske der skal en smule mere vand i, det afhænger af, hvor tørre dadlerne er, men ½ dl. passer som regel.
Trilles til kugler, der trilles i finthakkede mandler.
Opbevares på køl.
Jeanette Müller skriver
Jeanette yndlingskugler er til dato stadig verdens bedste. Også selvom jeg nu må lave dem selv.