Her er det også rigtig godt at bruge hindbærpulp. Hvis det er usødet pulp, kommes der også sødestof i. Hvis det er sødet pulp kommes kun mandler og dadler i. (Pulp er det, der er tilbage, hvis man sier saften fra hindbærrene)
Hindbærmarcipan er bare så lækkert!
Ingredienser
200 g. mandler
40 g. dadler
50 g. frosne hindbær – er også super lækkert med friske
korn af ½ vanillestang
4 spsk. honning – eller 3 spsk. agavenektar
Mørk chokolade til overtræk og frysetørrede hindbær til pynt.
Hindbær koges kort igennem med vanillekorn og den tomme stang.
Tages fra varmen og honning røres i.
Mandler køres helt fint på foodprocessor. Dadler køres med.
Hindbærrene kommes i. Hold lidt af saften fra hindbærrene tilbage til at regulere konsistensen med.
Massen sættes på køl en times tid.
Formes til kugler, der overtrækkes med mørk chokolade og drysses med frysetørrede hindbær.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.