Jeg synes tomat passer rigtig godt til gurkemeje. Asparges ville også være rigtig lækkert at servere til.
Hvis man gerne vil have sovs, kan man tilsætte piskefløde til sidst, og koger det lidt ind, så bliver der en lækker sovs.
Ingredienser
½ dl. olivenolie
saft af 1 lille citron (eller ½ stor)
2 tsk. gurkemeje
½ tsk. chilipulver
2 fed knust hvidløg
salt og peber
2 stykker kyllingebryst
Ingredienserne til marinaden røres sammen og kyllingen vendes godt i.
Dækkes med film og sættes på køl nogle timer. Gerne fra morgen til aften.
Kyllingen svitses på begge sider på panden.
Hæld resten af marinaden over, kom en smule vand ved og læg låg på. Småsimrer til det er færdigt. Jeg giver gerne mit omkring 1 time, da jeg ikke bryder mig om det for saftigt. Så mindre kan også gøre det.
Læg halve tomater på, når kyllingen er færdig, læg låg på et par minutter til tomaterne er gennemvarme.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.