Peberfrugter med fyld af spinat og hytteost. Her serveret med nybagt chia-brød til. (Brødet er ikke paleo-venligt)
De kunne også serveres som tilbehør til en kødret.
Ingredienser
200 g. frossen spinat
100 g. hytteost
2 æg
½ løg
1 fed hvidløg
½ tsk. chili
1/4 tsk. stødt koriander
30-40 g. revet mozzarella
2 peberfrugter
Start med at halvere peberfrugterne og læg dem i et ildfast fad.
Løg og hvidløg svitses et par min. i lidt olivenolie.
Spinat kommes i og varmes godt igennem. Der skal helst være så lidt væde ved som muligt. Krydr med chili, stødt koriander og lidt salt.
Kom blandingen op i en skål og rør hytteost i.
Rør let sammenpiskede æg i.
Fyld peberfrugterne med spinatblandingen og drys revet ost over.
Sættes i en 200 grader varm ovn i 30-35 min.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.