Denne wok-ret er en af min datter Emmas yndlingsretter, og der skal gerne være nok til en rest i en boks til madpakke dagen efter 🙂
I vinter lavede vi den med friske rosenkål og blomkål. I dag bliver det så porre, broccoli og lidt hvidkål, men man kommer bare de grønsager i, man har lyst til.
Det er en forholdsvis mild ret, så de fleste kan være med og den kan jo altid spices op med hvidløg, chili og ingefær 🙂
Den grønne karrypasta, jeg bruger, er forholdsvis mild og er købt hos netspiren.dk, hvor jeg også køber Soba nudlerne.
Ingredienser
500 g. kyllingebryst
1 broccoli
3 porrer
300 g. hvidkål
2 spsk. grøn karrypasta
3 spsk. mirin
100 g. soba nudler
peber og shoyu – eller soya
kokosolie til at stege i
Kylling og grønsager skæres ud i små stykker.
Kyllingen steges i lidt kokosolie i.
Kom karrypasta på og steg med lidt. Hæld mirin på og krydr med peber og et par teskeer shoyu. Hæld en smule vand ved og læg låg på. Lad simre til det er mørt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og lad dem dryppe af.
Kom hvidkål i wok’en og steg med. Læg låg på og rør rundt en gang i mellem. Det skal have ca. 10 min.
Kom broccoli i og steg med nogle minutter.
Kom porrer i og steg med et par minutter.
Kom nudler i og varm godt igennem.
Smag til med shoyu.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.