Vi hygger i haven i dag. Det er sommer og det er dejligt.
Der skal godt med kolde drikke til, men man kan også mangle lidt salt og her er sojaristede nødder altså lækre. Min favorit er nok med paranødder og barnets er mandler, så der blev lavet med halvt af hver i dag. Man kan bruge præcis de nødder, man synes bedst om.
Jeg er glad for at bruge Urtekram’s shoy, men tamari og almindelig soja kan også sagtens bruges.
Hvor lang holdbarhed der er på dem er ikke godt at vide. De bliver som regel spist på en dag eller to her i familien 😉
Ingredienser
200 g. nødder
½ dl. shoy
Rist nødderne på en tør pande til de bliver lyst brune.
Hæld soja over og rør rundt et øjeblik til sojaen er trukket ind i nødderne/fordampet.
Hæld nødderne op på et stykke bagepapir og lad dem køle af.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.