Jeg havde lyst til hyggemad i dag, så her er en kraftigt moderniseret udgave af brændende kærlighed 😉
Kernerne fra friske majskolber med chili og bacon i flødesovs, serveret på kartoffelmos. Det var både hyggeligt og lækkert 🙂
Man kunne også bruge de flødestuvede majs som tilbehør til en kødret.
Det her er et forfærdeligt billede. Taget under et gult lysstofrør i køkkenet. Gråkortet får jeg ikke brugt for tiden, for der skal lidt større armbevægelser til, end jeg er i stand til at præstere, så hvidbalancen og farver er helt skæve. Glæder mig til lange lyse aftner…
Ingredienser 3-4 personer
4 majskolber – ca. 450 g. majskerner
1 pk. bacon
1 chili
2 dl. fløde
Bacon klippes/skæres i mindre stykker.
Chilien hakkes fint, og majskernerne skæres fra kolberne. Sæt kolberne på højkant og skær kernerne af med en skarp kniv.
Varm lidt smør op på panden og kom baconstykkerne på.
Steg baconen sprød.
Tag baconstykkerne af panden, og kom chili og majskerner i.
Vend godt rundt.
Tilsæt ½ dl. vand, og damp majsblandingen under låg ved ikke for høj varme i ca. 5 minutter. Rør jævnligt rundt.
Tilsæt fløden, og kog ind i nogle minutter uden låg, til sovsen tykner. Rør baconstykkerne i.
Så er retten klar til servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.