Jeg fortsætter mit æbletema med Discovery æblerne 🙂 I dag har jeg brugt dem i en skøn spidskålssalat, som vi har fået til kyllingefrikadeller.
Jeg snitter kålen helt fint, for jeg er ikke så vild med for store kålstykker, men du kan snitte din kål, lige som du bedst kan lide den.
Ingredienser
½ spidskål
2 æbler – jeg har brugt Discovery
dressing
1 dl. creme fraiche 18%
1 spsk. æblecidereddike – kan erstattes med citronsaft
2 tsk. honning
½ tsk. sennep
salt og friskkværnet peber
Fjern de yderste blade på spidskålen, og skær den i kvarte.
Skær det groveste af stokken væk. Jeg har brugt de 2 kvarte i dag. De sidste 2 er kommet på køl til en anden ret i morgen 🙂
Snit kålen fint.
Skær æblerne i små tern.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over spidskål og æbler i en skål.
Vend salaten sammen.
Trine skriver
Kan man bruge fintsnittet hvidkål i stedet for?
Spisestuen skriver
Det kan du godt 🙂