De sidste dage har jeg været meget i haven. Jeg har også brugt meget tid på at bage, så til aften har den stået på nem mad.
I dag blev det en kyllingeret med grønne bønner, bladselleri og spinat:
Kyllingen brunes.
Der hældes 1 dåse hakkede flåede tomater i panden sammen med lidt friske krydderurter: Rosmarin, ananas-salvie, timian og oregano og et par rødløg skåret i både.
Det småsimrer under låg i 45 minutter.
Bønner og bladselleri kommes i og koger med i 4-5 minutter.
En stor håndfuld friske spinatblade kommes i og koger med 1 minut.
Toppes med kapers.
Det er ikke verdens kønneste ret, men det smager fantastisk.
Jeg fandt en lille portion æblemos uden sukker i fryseren. På græsk yoghurt toppet med lidt grofthakkede cashewnødder og tørrede blåbær, er det blevet en lækker dessert i dag.
I går lavede jeg slet ikke mad 🙂 En shoppingtur efter konfirmationsgave til en sød pige – og en ny kjole til mig – endte på Café Victoria. Menuen var en mexi burger, der smagte virkelig godt. Mit første valg ville ellers ikke være en burger, men jeg forsøger tit at prøve nyt, og jeg overraskes jævnligt over nye ting, der smager forrygende.
I forgårs lavede jeg et forsøg med auberginer, som blev super lækkert. Jeg laver nok en rigtig opskrift en dag, men I får lige den foreløbige idé her:
Aubergine skæres i skiver.
Dryppes med lidt olivenolie og steges ved 200 grader i ovnen i ca. 20 minutter.
Halloumi ost steges/grilles, og der kommes lidt finthakket hvidløg på sammen med skiver af tomat og lidt finthakket frisk oregano og rosmarin.
Aubergineskiverne foldes rundt om osten.
Det smager mega godt!
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.