Jeg har en spiralizer i skabet, og det er en sjov fætter. Den kan lave lange tynde strimler af grønsager som squash, gulerødder, persillerødder, rødbeder og kartofler. Grønsagerne skal have en vis tykkelse, ellers er der for meget spild.
I dag har jeg lavet sund pasta af squash, der har fået en hvidløgsdressing over. Serveret det med kylling i en lækker tomatsovs (tomatsovs har jeg på frost i små portioner) og så godt med kapers på toppen. Herregodt måltid!
Jeg kan godt lide, at squashen er helt rå, så der er bid i den. Hvis man ikke bryder sig om den helt rå, kan den kommes i en sigte og overhældes med kogende vand.
Ingredienser 1-2 personer
saft af ½ citron
3 spsk. god olivenolie
½ potte grofthakket persille
1 fed presset hvidløg
salt og friskkværnet peber
1 squash
Bland alle ingredienser til dressingen sammen i en lille skål.
Squashen køres igennem spiralizeren ned i en skål.
Dressingen hældes over, og det blandes godt rundt.
Serveres.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.